Prevodilac i sudski tumač za engleski jezike

Prevodilačka agencija za engleski jezik

Prevodilačka agencija Swan Translations nudi prevod sa i na engleski jezik.

▷ prevod sa engleskog na srpski jezik
▷ prevod sa srpskog na engleski jezik
▷ prevod sa engleskog na druge strane jezike
▷ prevod sa stranih jezika na engleski jezik


Možete nam se obratiti ukoliko vam je potrebna neka od sledećih usluga:

▷ overeni prevod sudskog tumača za engleski jezik
▷ overa već prevedenog teksta
▷ lektura i korektura teksta koji je na engleskom jeziku


Kontaktirajte naš tim da biste saznali kako prevodi mogu da pomognu vašoj kompaniji

Engleski jezik

Engleski jezik (prevod sa srpskog na engleski (English language )) je zapadnogermanski jezik koji potiče iz Engleske a takođe se koristi kao maternji jezik u drugim državama Ujedinjenog Kraljevstva - Škotskoj, Velsu, i Severnoj Irskoj, u Republici Irskoj, SAD, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Južnoj Africi, i brojnim drugim zemljama. Engleski je trenutno četvrti najrasprostranjeniji maternji jezik na svetu (posle kineskog, španskog i hindua), sa nekih 380 miliona govornika

Prevod medicinske dokumentacije

Zaista je teško opisati koliki izazov predstavlja prevođenje medicinske dokumentacije. Profesionalni prevodioci se susreću sa najrazličitijim medicinskim izveštajima i laboratorijskim nalazima, a njihovi prevodi su od suštinskog značaja za uspešno tretiranje pacijenata koji se leče u zemljama van njihovog govornog područja. Ovo su samo neki od razloga zašto mi u kompaniji Swan Translations vodimo računa da naši prevodioci imaju dovoljno iskustva u oblasti koja je predmet prevođenja. Pedantan i temeljan proces kontrole kvaliteta svakog pojedinačnog prevoda predstavlja garanciju kvaliteta prevoda za sve naše sadašnje i buduće klijente.

Prevodi na engleski na koje se možete osloniti

Naši jezičari su izuzetno stručni u oblasti prevođenja a naši sistemi internog testiranja i ocenjivanja obezbeđuju da klijenti dobiju najkvalitetnije prevode. Možemo pružiti overene prevode za skoro svaku zemlju, uključujući overene prevode iz oblasti prava.

Naši klijenti

Swan Translation Clients