Prevodilac i sudski tumač za italijanski jezike

Online prevodilac za italijanski jezik

Prevodilačka agencija Swan Translations nudi prevod sa i na italijanski jezik. Naši prevodioci za italijanski jezik vam stoje na usluzi za:

▷ prevod sa italijanskog na srpski jezik
▷ prevod sa srpskog na italijanski jezik
▷ prevod sa italijanskog na druge strane jezike
▷ prevod sa stranih jezika na italijanski jezik


Možete nam se obratiti ukoliko vam je potrebna neka od sledećih usluga:

▷ overeni prevod sudskog tumača za italijanski jezik
▷ overa već prevedenog teksta
▷ lektura i korektura teksta koji je na italijanskom jeziku

Kontaktirajte naš tim da biste saznali kako prevodi mogu da pomognu vašoj kompaniji

Italijanski jezik

Italijanski jezik (prevodilac sa srpskog na italijanski (italiano ili ital. lingua italiana)) je romanski jezik, koji govori oko 62 miliona ljudi, od kojih većina živi u Italiji. Standardni italijanski temelji se na firentinskom narječju. Ima duple (ili duge) suglasnike, kao latinski (za razliku od drugih romanskih jezika, kao španski). Kao kod drugih romanskih jezika, izuzev francuskog, naglasak reči je različit. Piše se latinicom.

Prevod medicinske dokumentacije

Medicinsku dokumentaciju kvalitetno mogu da prevedu samo usko specijalizovani prevodioci sa značajnim iskustvom. Većina naših prevodilaca su lekari koji razumeju stručnu termonologiju, teško čitljiva rukom pisana dokumenta i razne skraćenice. Osim prevođenja medicinske dokumentacije, naši sudski prevodioci veliko iskustvo imaju na području prevođenja kliničkih ispitivanja, registracije lekova i uputstava za medicinske uređaje.

Prevodi na italijanski na koje se možete osloniti

Naši jezičari su izuzetno stručni u oblasti prevođenja a naši sistemi internog testiranja i ocenjivanja obezbeđuju da klijenti dobiju najkvalitetnije prevode. Možemo pružiti overene prevode za skoro svaku zemlju, uključujući overene prevode iz oblasti prava.

Naši klijenti

klijenti Clients