Swan prevodilačka agencija pruža usluge pismenog prevođenja, prevodi sa engleskog jezika na srpski jezik i sa srpskog jezika na engleski jezik.


Potreban vam je sudski tumač za engleski jezik sa višegodišnjim iskustvom? U svom timu imamo sudske tumače za engleski jezik koji su u svakom momentu spremni da odgovore na vašu potrebu za prevodom i overom određenog dokumenta za koji je potreban pečat sudskog tumača za engleski jezik. Naša agencija nudi usluge prevođenja sudskog tumača za engleski jezik.

  • sudski tumač i prevodilac za engleski jezik
  • prevođenje ličnih dokumenata
  • prevod tehničke dokumentacije
  • prevođenje korporativnih dokumenata
  • prevod medicinske dokumentacije na engleski

Ako vam nije potreban prevod sa engleskog na srpski jezik ili sa srpskog na engleski jezik nego za neku drugu jezičku kombinaciju, molimo kontaktirajte naš tim za podršku pre naručivanja.

Treba vam prevod na drugi jezik? Izaberite ovde ⟶

Engleski: zemlja i jezik

Engleski jezik je zapadnogermanski jezik koji potiče iz Engleske a takođe se koristi kao maternji jezik u drugim državama Ujedinjenog Kraljevstva - Škotskoj, Velsu, i Severnoj Irskoj, u Republici Irskoj, SAD, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Južnoj Africi, i brojnim drugim zemljama. Engleski jezik je trenutno četvrti najrasprostranjeniji maternji jezik na svetu (posle kineskog, španskog i hindua), sa nekih 380 miliona govornika

Belgrade (srpski: Beograd) je glavni i najveći grad Srbije. Nalazi se na ušću reke Save u Dunav i raskrsnici Panonske nizije i Balkanskog poluostrva. U administrativnim granicama grada Beograda živi blizu 1,7 miliona stanovnika, što je četvrtina ukupnog stanovništva Srbije.

Novi Sad je najveći grad Autonomne Pokrajine Vojvodine i njen administrativni centar, posle Beograda drugi grad u Srbiji po broju stanovnika i površini. Prema poslednjim rezultatima popisa stanovništva iz 2011. godine, na administrativnoj teritoriji grada Novog Sada je živelo 341.625 stanovnika, dok je u samom naselju Novi Sad živelo 250.439 stanovnika, a na urbanom području koje čini grad Novi Sad 277.522 stanovnika, dok je 2019. godine na širem području prebrojan 402.681 stanovnik.

Naši klijenti

Potreban vam je odličan prevod sa engleskog?

Pozovite: +381 64 501 6286

PIŠITE NAM! info@swan.co.rs